keresés

2014. október 6., hétfő

Hagyományos élmény modern megoldással - a NYTimes applikációja

A New York Times, amely mindig is egyik vezéralakja volt a hagyományos média átlépésének a "digitális korba",  újabb jó példát mutatott a rá jellemző modern, ugyanakkor a régi értékeket is megőrző stratégiájára: applikációja, a Today's Paper a nyomtatott újság olvasásának élményét adja vissza.
Az említett  applikáció, amelyet még tavaly decemberben kezdtek fejleszteni, a legújabb HTML5 technológiával készült a minél jobb hozzáférés érdekében. Felépítésében, formátumában és tipográfiájában amennyire lehetséges, a nyomtatott változatot követi, az aznapi összes cikk egyetlen hírfolyamként jelenik meg, ezzel megkönnyítve az átlépést egyik cikkről a másikra. Elérhető továbbá hét napra visszamenőleg a régebbi hírek archívuma is.
A kijövetele óta eltelt időszakban az applikáció igazán meggyőző eredményeket produkált: új érdeklődőket vonzott, ugyanakkor a visszatérő olvasók egy elégedett, így hűséges olvasói bázisról tanúskodnak
A Today's Paper egyesíti magában a napilapok legjobb tulajdonságait és a digitalizáció előnyeit, ezzel egy egyedülálló olvasási élményt nyújt - fogalmazott az inma.org újságírója.

Forrás: inma.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése