keresés

2014. október 20., hétfő

Hazánkban október 31-én jelenik meg az iPhone 6

Az Apple október 13-án kiadott közleményében hozta nyilvánosságra az iPhone 6 és 6 Plus készülékek újabb premier dátumait. Magyarországon október 31-én, pénteken lesz a premier.

Idén először valószínűleg mindhárom magyar mobilcégnél kapható lesz az iPhone, kiszivárgott információk szerint már a Telenor kínálatában is megjelennek az Apple mobiljai. Korábban csak a Telekom és a Vodafone árult iPhone-okat.

Forrás
Ez azonban nem jelenti azt, hogy az új modellek hatalmas indulókészlettel jelennének meg: az iPhone tavalyi premierjén is hiánycikk volt, várhatóan idén sem lesz másképp. A Szifon.com szerint kétséges, hogy a drágább és nagyobb tudású, méretű 6 Plus modellből lesz-e egyáltalán elég a magyar premierre, az osztrák boltokban ugyanis hetek óta csak az iPhone 6 készüléket lehet megvenni.

A Telekom már bejelentette, hogy már október 24-étől előrendelhetővé teszi az új iPhone-okat a honlapjának - egyelőre még nem működő - erre dedikált felületén.

Az Apple magyar webboltjában még nem publikálták az új iPhone-ok árait, de előzetes várakozások szerint az iPhone 6 készülék 230 ezer forintba, a 6 Plus 250 ezer forint körüli összegbe kerül majd. Persze a mobilszolgáltatóknál hűségszerződéssel, szolgáltatásokra előfizetve ennél olcsóbban is elvihető majd a telefon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése