keresés

2013. november 24., vasárnap

Globális sikertörténet a Prezi



A magyar vállalkozás terjeszkedése felkeltette a nyugati technológiai lapok érdeklődését, hiszen azok nemrég arról számoltak be, hogy a Prezi elérte a 30 milliós felhasználói számot. És a növekedési folyamat töretlen, hiszen a havonta másfél millió új felhasználó jelenik meg a rendszerben. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a regisztráltak többsége inaktív, és csak az első, ingyenes prezentációkészítés lehetőségét használta ki.

Bár a cég bejelentette a hanganyaggal bővített bemutatók elérhetőségét, azt is kihangsúlyozták, hogy jelenleg nem a technológiai fejlődés az elsődleges, hanem a terjeszkedés. Ennek érdekében az amerikai piacok felé fordultak, s onnan kívánják erősíteni csapatukat olyan szakemberek alkalmazásával, akik korábban az Apple-t vagy a Google-t erősítették.


Árvai Péter a cég vezetője korábban már elmondta, hogy nem elég egy jó alapötlet, képesnek kell lenniük egy professzionális üzletet kiépíteni erre az alapra. A stabilitás megteremtése után pedig jöhetnek a fejlesztések, melyek már akár okostelefonokon, vagy táblagépeken is elérhetőek lesznek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése