keresés

2013. november 29., péntek

Samsung, tervek 2014-2015-re



 A Samsung a következő két éves tervét tárta elénk a koreai Analyst's napok alkalmából rendezett eseményen az elmúlt napokban. Az elkövetkezendő években olyan újításokkal kíván felmutatni, mint a 2560 x 1440 felbontású AMOLED képernyő, 560ppi-s pixel felbontással, ezzel rendkívül élessé téve a már eddig sem semmi kijelzőt (1080p Full HD a jelenlegi képernyőfelbontás). Ezt a már-már hihetetlennek tűnő innovációt a 2015-ös évre saját maga kívánja felülmúlni a 4k Ultra HD kijelzős mobiltelefon megalkotásával.


bend-flex-dispA kijelző fejlesztéseken kívül a Samsung javít a kamera minőségén is, így 2015-re már egy 16 megapixeles fényképező lesz mobilkészülékünk része.  A Galaxy Round vertikálisan ívelt, hajlított telefon nagy sikerére, s a Youm kiváló működésére, jó fejleszthetőségére való tekintettel a fexibilis telefonokat is tovább kívánják alakítani.  S ha ez a hajlíthatóság nem lenne még elég, akkor megismerhetjük a három oldalú  kijelzőt is. 

   
Harc az Apple-lel A Samsung fejlesztéseivel szembemenve az Apple egy egyfajta kettős hajlított  javított, nagyobb kijelzős telefonokat kíván kifejleszteni a következő évre. Lássuk, melyik cég fog a következő két évben jobban teljesíteni. 

Lásd még: 1, 2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése