keresés

2018. március 23., péntek

Jön a Bitcoin 2!

Több neves közgazdász együttes terve, hogy egy valódi devizákkal fedezett kriptopénzt indítson el - írja a portfolio.

Jacob Frenkel, a JP Morgan Chase International és a Bank of Israel volt igazgatója, Myron Scholes Nobel-díjas közgazdász és Dan Galai, vesznek benne majd részt, és a munkaneve a projektnek Saga lesz. A kriptopénz úgy működik majd, hogy természetes kézzel fogható tartalékot képeznek majd az eszközökre hagyományos devizákban, bankszámlákon vezetik majd. Szigorítások lesznek, például aki Sagát akar venni, egy előzetes pénzmosási ellenőrzésen is át kell, hogy essen. A jegybankok pedig ellenőrizni tudják majd a Saga tulajdonosát.

Képtalálat a következőre: „bitcoin”

Folyamatosan nagyobb körű elfogadottságot vívtak ki a kriptodevizák, a titkosított devizák nagyon sok kérdést, és félelmet felvetnek, mivel anonimek, fedezetlenek és nagyon volatilisek. "Én osztozom ezeken az aggályokon és nagy értéket látok a Saga víziójában, mellyel ezeket akarjuk megválaszolni"
- nyilatkozta Frenkel.

Több kockázati tőkealap is lát benne fantáziát, idáig 30 millió dollárnyi befektetői tőkét gyűjtött össze a kriptopénz. A jelenleg projkten 25 ember dolgozik, amit fel akarnak duzzasztani 70 főre az izraeli központjában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése