keresés

2013. október 8., kedd

A Samsung vezére a 6. a Vanity Fair feltalálóinak listáján.



A Samsung Csoport elnöke Lee Kun-hee és fia, Jae-yong hatodik helyen áll a Vanity Fair világ top feltalálóinak listáján. Ez az első eset arra, hogy koreai nagyvállalat vezetője került fel erre a listára. A Vanity Fair 2013-as évre vonatkozó "The New Establishment 2013" listáján a pop kultúra, pénzügy, technológia és média területén jeleskedő személyeket rangsorolják. 

A koreai "csebol" cég vezetői igazi kihívóknak számítanak az iparban, az Apple-lel folytatott pereskedést követően. A koreai elektronikai vállalat telefon eladásának száma ezen a nyáron olyannyira megnövekedett, hogy az az Apple iPhonejának eladásával vetekedett

A listán első helyen zárt az Amazon vezérigazgatója, Jeff Bezos, őt követte a Google társ-alapítói, Larry Page és Sergey Brin az Apple vezérigazgatója, Tim Cook és aligazgatója, Jonathan Ive, aki előző évben első helyen állt, de idén visszacsúszott a harmadik helyre, míg Facebook alapítója Mark Zuckenberg és Tesla Motors vezérigazgatója és a PayPal társ-alapítója, Elon Musk nem voltak benne a TOP 5-ben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése