keresés

2013. szeptember 4., szerda

Egyre több lehet a webáruház - és a csaló is

Az internetes vásárlás népszerűsége folyamatosan növekszik, ennek hatására egyre több cég készít webáruházat. Azaz csak készítene, mert a nagy többségnek nincs pénze saját honlapot létrehozni; ezeket a cégeket igyekeznek kihasználni a csalók is.

Ma már rengeteg internetes áruház kínálata közül válogathatunk, azt viszont kevesen tudják, hogy a kis- és középvállalkozások mindössze 17 százaléka rendelkezik webáruházzal. Egy valóban működő és jól működő webáruházra olcsón szert tenni nem könnyű és sok csaló akar hasznot húzni a kisebb cégekből.

Azoknak a nagy része, akik ingyenes vagy nagyon olcsó munkát vállalnak, csaló és silány munkát végeznek vagy éppen telepakolja az oldalt reklámokkal. Ez azonban csak a kisebb gond. Sokan nem biztosítanak hozzáférést a megrendelőnek, aki így nem tudja üzemeltetni a webáruházat. Ezt az üzemeltetést vállalja el a csaló, persze nevetségesen magas összegért.

Érdekesség, hogy a nyilvánvaló kockázatok ellenére még mindig vannak akik bizakodóak és havi kb. 1300 keresés érkezik az 'webáruház ingyen' kifejezésre.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése