keresés

2020. április 28., kedd

Az új Facebook funkció

Lehetőség nyílik arra, hogy a felhasználó teljesen kikapcsolja a Facebookot, egyetlen értesítés se zavarja nyugalmát. Ugyanis a Facebook is képes függőséget okozni és rengeteg időt elvesz tőlünk úgy, hogy azt sokszor észre sem vesszük.

Az új fejlesztés "Quiet Mode" nevet viseli, melynek magyar fordítása "Csendes Mód/Óra". Ennek lényege, hogy amikor nyugalomra, csendre vágyunk, nem kérünk Facebook értesítéseket, el szeretnénk kerülni egy időre a felhasználó kérheti, hogy az alkalmazás némuljon el. Amint ezt kértük, az értesítések nem fognak megérkezni, csak azokról tájékoztat az oldal, amelyeket fontosnak tart. Valamint be lehet állítani, hogy mennyi ideig szeretnénk a hírfolyamoktól távol maradni.

Időrablók fogságában

Facebook | KihelyezettMarketing.huIdőrablók közé soroljuk mindazokat a tevékenységeket, amely elviszi a fókuszt az igazán fontos feladatainkról és hatékonyságromlást eredményez, miközben teendőinket végezzük.
Ide tartoznak például a közösségi oldalak (Facebook, Instagram, stb.), a sorozatfüggőség illetve a túlzott tévénézés, vagy ha azonnal ugrasz a telefonodért, mikor értesítést vagy üzenetet kaptál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése