keresés

2015. szeptember 28., hétfő

60 millió felhasználónál a Prezi

A magyar alapítású prezentáció készítő startup népszerűsége egyre tovább szárnyal, a cég legfrissebben közzé tett adatai alapján jelentős mérföldköveket döntöttek meg idén szeptemberben, illetve ezen felül még további fontos lépések történtek a növekedés fenntartásának érdekében.

A Prezit 2009-ben alapította Árvai Péter, azóta fejlesztése a világ minden részén ismertté vált. A vállalat is jelentősen kibővült: ma már 27 országból több száz alkalmazott dolgozik a cégnél, és nemrégiben két új felsővezető is felvételre került: Jim Szafranski és Jim Banister. Szintén érdekes fejlemény, hogy a Prezi együttműködést kötött a Logitechhel (mely különböző számítógépes, illetve mobil eszközökhöz tartozó perifériák gyártásáról ismert), hogy így még jobban megkönnyítsék a felhasználók számára a minél látványosabb prezentációk létrehozását.

Forrás: Index.hu

A szolgáltatás ebben a hónapban érte el a 60 milliós felhasználószámot, míg 2010-ben ugyanekkor még csak 1 millió felhasználónál tartott. Illetve szintén lenyűgözőnek számít az is, hogy már több mint 190 millió nyilvános prezentációt hoztak létre, és ezeket már 1 milliárdszor tekintették meg szerte a világon. Így talán a Prezi valóban jogosan állíthatja, hogy a világ legnagyobb nyilvános prezentáció adatbázisával rendelkeznek.

Forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése