keresés

2014. november 15., szombat

Anonim trollkodás már email-ben is

Mindannyian érzünk néha késztetést arra, hogy főnökünknek, utálatos munkatársunknak, akár a leggyűlöltebb ellenségüknek kendőzetlenül elmondjuk róluk a véleményünket, de erre érthető okok miatt nincs lehetőség. Ilyen helyzetekre viszont tökéletes megoldást biztosít a Leak.

A Leak működése viszonylag egyszerű: a szolgáltatás lehetővé teszi a szó szoros értelmében névtelen üzenetek küldését bárkinek, legyen szó bármilyen témában, az oldalon mellesleg láthatunk válogatást a legszórakoztatóbb üzenetek közül.
 A szolgáltatás üzemeltetői természetesen fenntartják jogukat az esetlegesen törvénysértő üzeneteket küldők ip címének kiadására a  hatóságok felé  súlyosabb esetekben.

UPDATE: Szeptember 23-án a a Leak véglegesen bezárta kapuit. A honlap fejlesztője blogjában ezt az érdeklődés megcsappanásával indokolta, illetve elmondása szerint "megnőtt azon emberek száma, akik rossz célokra kezdték el a Leaket használni és ez olyasvalami, amit semmiképpen sem akarunk", a rendszer manuális moderálása pedig annyira munka és időigényes lett volna, hogy hosszabb távon  jobb megoldásnak bizonyult a szolgáltatás teljes mértékű megszűnése.  Jelen bejegyzés írásakor nincs hír arról, hogy várható-e ehhez hasonló szolgáltatás indulása a közeljövőben...

anonim trollkodás már e-mailben is - ittahelye.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése