keresés

2014. november 29., szombat

Már itt is az Android 4.4.4 !!!

     Habár a 4.4.3-as Android KitKat csak nemrég érhető el , a Google időközben újabb frissítést adott ki a mobil operációs rendszeréhez. Az Android 4.4.4 így már számos Nexus készülékhez letölthető: a Nexus 4 és 5 mellett a 7-hez és a 10-hez is.

 Miből áll a frissítés:
     Leginkább biztonsági javításokat tartalmaz a frissítés. Az eddigi információk szerint igen kicsi frissítésről van szó. A 4.4.4-es verzió ugyanis leginkább csak néhány biztonsági javítást tartalmaz.

     Régebbi változat:
A legutóbbi frissítés a 4.4.3 volt, amelyben a tárcsázó új felületet kapott, több színnel és barátságosabb elrendezéssel. Biztonsági foltozások abban is voltak, illetve a kamerahasználat során jelentkező akkumerülést is igyekeztek orvosolni.  Rövid ideig kérdéses volt, hogy minden robotos készülékre elérhető lesz vagy pedig a Nexus családba tartozó eszközök kiváltsága marad.

Japán fejlesztések:
     Természetesen a Sony sem maradhatott ki a fejlesztésekből. A japán gyártók  frissítése a biztonsági rések foltozásán túl hibajavításokat tartalmaz. Az update-et a Google múlt hét folyamán adta ki, és kizárólag a korábban felfedezett OpenSSL-lel kapcsolatos biztonsági hibát javítja. A japán gyártó legújabb szoftvere szintén a rést foltozza be, ám néhány felfedezett hibát is orvosol, plusz némileg javít a rendszersebességen és a stabilitáson.

Forrás 1
Forrás 2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése