keresés

2014. november 10., hétfő

Microsoft Xim

A Microsoft saját fejlesztésű ingyenes app-ja, mely lehetővé teszi képek megosztását ismerősöknek, akár úgy is, hogy azoknak nincs telepítve telefonjukon az alkalmazás. 

A legutóbbi frissítéssel világszerte elérhetővé vált (mindeddig csak az Egyesült Államokban) a Xim melynek segítségével fotóinkat mutathatjuk meg barátainknak, anélkül, hogy a telefonunk az ő kezükbe kerülne.

A HVG cikke szerint ez a legegyszerűbb és legjobb képmegosztó alkalmazás. Legutóbb frissítésében már a hang alapú megerősítés is helyet kapott.

A Xim-el nem csak a telefon belső memóriájában tárolt, hanem az olyan szolgáltatásokon keresztül megosztott képek közül is választhatunk mint a Facebook, Instagram, Dropbox, OneDrive). A ximek (az alkalmazással küldött képek) akárcsak a Snapchat esetében, itt is lejárnak, de a megtekintők azokat lementhetik.

"Egyszerűen meg kell nyitni az alkalmazást, kiválasztani telefonunk galériájából, esetleg Instagram, Dropbox, Facebook vagy OneDrive fiókunkból, hogy mely képeket akarjuk megosztani, majd a telefonos vagy e-mailes kontaktlistánkból kiválasztani a címzetteket. Ha végeztünk, a küldés után ők kapnak egy linket, amelyre kattintva máris nézegethetik a fotókat. Ha a címzettek közül valaki másnak megvan az alkalmazás, akkor hozzá is szólhat a képekhez, új fotókat adhat az összeállításhoz, illetve másokkal is megoszthatja a linket."

Az alkalmazás elérhető Androidon, Windows Phone-on, illetve iOS-on is.
Kép forrása
Forrás
Forrás2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése