keresés

2014. november 15., szombat

A Samsung és a Facebook együtt dolgozik

Tárgyalások Szöulban
A Business Insider, a 9TO5 és a dél-koreai sajtó is beszámolt egy hónappal ezelőtt a nagy hírről, miszerint a Facebook és a Samsung közösen dolgoznak egy új okostelefonon. Nemrég találkozott Szöulban Mark Zuckerberg és Lee Jae-yong, hogy megbeszéljék az új projekt részleteit. A tárgyalásról nincs pontos információ, de az biztos hogy a közös fejlesztés vagy egy új okostelefon vagy a közösségi szolgáltatások újítása lesz.



Sikertelen próbálkozások
A Facebook-nak korábban is voltak próbálkozásai más mobilcégekkel, mint a HTC, vagy a Nokia, de ezek nem vezettek osztatlan sikerhez. a HTC által készített Facebook-os telefonon még egy külön gomb is szolgált a közösségi oldal eléréséhez, amit Cha Cha néven illettek, de ez még csak a piacra se került. Ugyanakkor a Nokia mobilja legalább forgalomba került, mégse nyerte el a felhasználók tetszését.

Kinek kedvezhet a megállapodás? 
Most azonban úgy tűnik mindkét fél számára előnyös lehet a megállapodás. Mivel a Facebook régebb óta álmodik egy jól használható készülékről, a Samsung pedig ezzel a lépéssel bővítheti az előretelepített alkalmazások sorát. Meglátjuk mi sül ki a dologból, de reméljük valami jobb mint a HTC First volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése