keresés

2020. december 10., csütörtök

Hogyan lehet a technika a föld szolgálatában?

Sokszor hallom azt, hogy a telefon vagy a laptop elveszi az idejét az embereknek. Én azt gondolom, hogy ez a mi hibánk. Nekünk kell megtanulni jól kezelni a technikát és annak fejlődését. Használnunk kell és nem elveszni benne. A világ gyorsan fejlődik, tőlünk függ, hogy merre.


Sok minden veszélyben van, mi is a változások miatt. A vizek, a talaj, a levegő szennyezett. Hamar elfogy a tiszta víz és nem fogunk tudni elég élelmiszert termelni. A fejlődést lehetne jó irányba a természettel egyensúlyt teremtve véghez vinni. Ha sikerülne fennttartható életmódot létrehoznunk, még sokáig használhatnánk a bolygónk. 


Viszont nem gondolom, hogy ehhez felkéne adnunk a kényelmünk vagy az elektronikus eszközök előnyeit. Sőt, ezekkel együtt mégjobb lehet minden. Sok fejlesztés vann már, és a politikusok is egyre többet foglalkoznak ezzel. Az elektromos autót nagyon jó ötletnek tartom, megújuló energia forrással is fent lehetne tartani. Az ehhez hasonló fejlesztésekkel kialakíthatunk egy jobb és élhetőbb világot mindenkinek.


forrás: hvg.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése