keresés

2022. április 26., kedd

Elindult Magyarországon is az HBO Max

2022 március 8.-án Magyarországon nem csak a nemzetközi nőnapot ünnepelhették az emberek, de ezen a napon hivatalosan elindult az országban az HBO legújabb szolgáltatása, az HBO Max. Az HBO Max egy online videótár, amely elérhető Smart TV-n, PC-n, tableten és okostelefonon egyaránt. Segítségével bárhol, bármikor megnézheted a legjobb filmeket és sorozatokat a nap 24 órájában, a hét minden napján.

HBO Max vagy HBO Go?

Az újonnan startol streaming szolgáltatás már korábban is elérhető volt, igaz HBO Go néven, a régi fiókok automatikusan átállnak HBO Max-ra. Az újítás viszont nem csak a névben történt meg, hiszen új cégekkel is szerződést kötött az HBO, hogy még színesebb tárházból válogathassanak az előfizetők. Az HBO Go-ról történő átállás, a megnövekedett érdeklődés ellenére is szinte zavartalanul lezajlott.

Az HBO Max felépítése:

A platform 5 tartalomközponttal (másnéven „hubbal”) debütált. Ezek a következők:

    HBO Original

Ebben a szekciókban leginkább a kultikusnak számító filmek és sorozatok találhatók, mint például a Trónok harca, Az aranykor vagy az Eufória.

    Max Original

Itt leginkább feltörekvő filmek és sorozatok kaptak helyet, amik még nem sok ember számára ismertek. ilyen például a Hacks – A pénz beszél, A lány a múltból (The Girl Before) és a Szerelemre tervezve (Made for Love).

    DC

Sokak számára ismerős szuperhősfilmek és sorozatok érhetők el ebben a szekcióban, mint például a Superman, Batman, Wonder Woman. A Harley Quinn animációs sorozat exkluzív premierként érkezik az HBO Maxre.

    Cartoon Network

Ebben a hub-ban leginkább gyerekeknek való animációs filmek és sorozatok nézhetők.

    Warner Bros.

A híres Warner Bros. filmstúdió filmjei találhatók 
ebben a szekcióban, többek között a Mátrix, 
Dűne és Harry Potter filmek.
 

Az HBO Max szerkezete


A szolgáltatás ára 2390 forint (régi előfizetőknek csak 1590 forintos havidíj), illetve lehetőség van éves előfizetésre is, mindössze 8 hónap áráért.

Az HBO Maxon akár 5 nézői profilt is létre lehet hozni, így a családi szórakozás itt is garantált. Egy felhasználó egyszerre 3 különböző műsort tud nézni (tehát az 5 profilból 3 lehet aktív egyidejűleg) viszont korlátlan számú eszközt regisztrálhatnak a profilok – ez lehet okos TV (bizonyos Samsung, LG és Android TV eszközök) streaming-eszközök (Apple TV 4K és Google Chromecast) játékkonzolok (PS5, PS4, XBOX konzolok) okostelefonok és tabletek (iPhone, iPad, iPod Touch és Android készülékek) illetve online, az HBO Max oldalán.



Források:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése