keresés

2014. október 18., szombat

Benne vagyok a top 5-ben

Legújabb hódító!
Az IDC és a Gartner piackutató cégek legújabb jelentése megdöbbentő hírekkel szolgált. Az Apple globálisan is bekerült a legnagyobb cégek közé, valamint az egész ipar jobban teljesített idén, mint amire az elemzők számítottak.

IDC jelentése szerint igen:


Miben más a Gartner jelentése?
Mac gépek eladása megemelkedett tavalyhoz képest, így az Apple mint egy 5 millió laptopot és asztali gépet adott el. Ezért tudta kiszorítani az Asust a legjobbak közül. Ezt az IDC jelentésében láthatjuk, mert a konkurens Gartner topligájába még nem került be az Apple. Ennek az az oka, mert ők a tableteket és a laptop hibrideket is a számítógépekhez veszik, így náluk az előkelő ötödik helyet még mindig az Asus foglalja el.

Gartner jelentése szerint nem:




Kevesebbek a számok, de nem mindenhol
Nem a versengés a figyelemre méltó, hanem hogy egyáltalán erősödni tudott az Apple és bekerült a legjobbak közé. Az IDC szerint 2013-hoz képest 1,7 százalékkal, a Gartner szerint 0,5 százalékkal csökkent a pc-k eladási rátája az elmúlt negyedévben. A vég darabszámok nem változtak annyit, a Gartner 79,4 milliós, míg az IDC 78,5 milliós eladást könyvelt el. Így végül sikeres évet zárhatnak majd a cégek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése