keresés

2014. december 1., hétfő

Magyar trollok söpörtek le egy oldalt a Facebook-ról

Magyarországon teljes mértékben elérhetetlenné vált az angol Ipsos focicsapat  45-ezres rajongói oldala, miután a magyar trollok megszállták azt.

A  magyar TrollFoci fb oldal tagjai annak következtében tették ezt, miután kiderült, hogy a csapathoz frissen igazolt Bajner Bálint magyarázkodott, hogy miért  cserélték le a meccs 45. percében. Szó sincs azonban a játékosért való kiállásról, ugyanis a magyar szurkolókat alaposan feldühítette azzal, hogy nem volt hajlandó hazai színekben játszani a Borussia Dortmund második csapata után.
A rajongókból ekkor tört elő a troll, és elkezdték a fb-oldalt “No Bajner, no party”, “If Bajner játszik lot of perc, the ipswich lesz the champion! és ehhez hasonló üzenetekkel elárasztani


A külföldi sajtó, többek közt az angol Mirror munkatársai fordító segítségével próbálták értelmezni a magyar szurkolók üzenetét, nem sok sikerrel. Az oldal angol moderátorainak már kevésbé volt ínyére a móka, akik válaszképpen teljes mértékben elérhetetlené tették pár órára az oldalt.

Forrás:HVG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése