keresés

2013. december 14., szombat

Barátnője meggyilkolása után frissítette Facebook profilját egyedülállóra

A 29 éves Wesley Williams 4 hónappal börtönből való szabadulása után megfolytotta 25 éves barátnőjét (Yvonne Walsh) és annak 7 hónapos fiát (Harrison Walsh), mert az visszautasította eljegyzési ajánlatát és szakított vele 2 hónapos ismeretségük után. Yvonne egyetemet végzett és ápolónőként dolgozott Birminghamben egy nevelőotthonban.

Wesleyt korábban 5 éves börtön büntetésre ítélték, miután nővérének exbarátját egy kalapáccsal megtámadta. Most éltefogytiglani börtönre ítélték. 
 


A bíró végighallgatta a történteket, miszerint Yvonne Walsht utoljára még hétfőn 20:10-kor látták. A gyilkosságot feltehetően 20:10 és 20:58 között követhette el, ugyanis 20:58-kor Williams a gyilkosságok elkövetése után az áldozat Facebook üzenőfalán posztolt, amiben azt írja, sajnálja, hogy így alakultak a dolgok. Ezt követően saját profilja állapotát frissítette egyedülállóra. Az este folyamán még növényi tudatmódosító szerek (Cannabis) használatával is eldicsekedett a közösségi oldalon, majd "Néha olyan dolgokat kell tennünk, amiket nem lenne szabad." üzenetet posztolt. Ennek láttán Williams édesanyja kérdőre vonta fiát, hogy most mégis mit tett, aki azt felelte, hogy "Semmit, csak füveztem" az anyja erre "Jó éjszakát" kívánt, mire a fia azt felelte "Az lesz" . Egy gyorsétterem biztonsági kamerája is rögzítette, ahogy Williams este egyik pajtásával még vígan pacsizik. Williamset két nappal később letartóztatták egy oldbury-beli lakásban, miután küldött a rendőrségnek egy SMS-t, amiben bevallotta bűnösségét: "Megöltem a barátnőmet. A neve Yvonne Walsh, és az emeleten van a hálóban. Nem vagyok ott, mit kéne tennem? Nem tudsz hívni, csak üzenetet küldeni" – írta.
A hallottak a bírót is megviselték "Attól a hétköznapi módtól, ahogy közölte, hogy elkövette ezeket a bűnöket, egyszerűen kiráz a hideg. Mindemellett viselkedése is mutatja, hogy mennyire közönyös az iránt, amit tett." Kivezettete és életfogytiglani fogságra ítélte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése