keresés

2013. november 29., péntek

Samsung Galaxy S5

galaxy s5 specs

A koreai cég 2014-re egy olyan telefont kíván kibocsátani, amely kijelzője 13 cm és 560 ppi felbontású lesz. (Galaxy S5) Ennél a kijelzőtípusnál a touchscreen működéséhez szükséges érzékelők nem önálló felületi réteget alkotnak a tulajdonképpeni kijelző felett, hanem beleintegrálták őket a kijelzőbe. Így egy réteggel vékonyabb lett a panel. A vékonyabb kijelzővel javítottak a láthatóságon és az olvashatóságon. Ahhoz, hogy a készülék mindenki számára elérhető legyen a cég 2GB, 64GB and 128GB. 128GB-os memóriával fogja piacra dobni. 

- Hajlított készülék 
A Galaxy Round sikerére tekintettel a Samsung folytatja a fejlesztéseket, s továbbviszi innovációját a Samsung Galaxy S telefonokban is. A vízálló készülék kissé szögletesebb, navigáció opcióval bővül, s érintő alapú hangszabályzóval fog rendelkezni. 

-16 megapixeles első kamera és az S: Vision szenzor
Az kamera Carl Ziess-féle lencsékkel működik, a kamerában beépített S: Vision szenzor van beépítve, ami a fényképetett tárgyra annyi fényt ereszt, amennyi elég ahhoz, hogy HD minőségű képet készítsünk, ehhez még egy Xenon Flash is járul.


- Multi videós funkció: Konferencia beszélgetés
Ez az alkalmazás rendkívül hasonlít a Google Hangout-ra, a hívó fél képes több emberrel kapcsolatot létesíteni videotelefonálással. Ehhez plusz élményt nyújt az S5 16 megapixeles első kamerája, illetve a nagy felbontású kijelző. A Samsung még nem határozott afelől, hogy ezt az alkalmazást csak a Galaxy S5 készülékeknél teszi lehetővé, vagy a többi készülékre kiterjesztve, mint fejlesztés. Az biztos, hogy a koreai cég már benyújtotta a szabadalmaztatási kérvényét. 

                                  multi video conference samsung galaxy s5

Lásd még: 1, 2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése