keresés

2013. november 7., csütörtök

Túl sok időt vesz el a Facebook


A Facebook a közelmúltban készített jelentése szerint, egyre kevesebb tizenéves tölti az idejét az oldalon. A Bisuness Insider tizenéveseket kérdezett meg az „érdektelenségről”.

A válasz nyilvánvaló volt: Túl sok szülő van fenn a Facebookon és nem kívánnak együtt „lógni” az anyjukkal vagy apjukkal... ez pedig bizony ragadós. Egy fiatal arról számolt be, hogy még azelőtt volt Facebook profilja mielőtt mobilt kapott volna. A számítógépen természetesen a Facebook a legjobb választás… míg a mobiltelefon sokkal több lehetőséget és menőbb oldalakat kínál a számukra.

„A Facebook túl sok időt vesz el, írni és olvasni kell, de a szavak kevésbé fontosabbak, mint a képek és a videók – magyarázták a fiatalok. ”

A Vine és Instagram a legnépszerűbbek, mert gyorsan végig tudják görgetni a tartalmukat amikor unatkoznak. Általában a Facebookot személyesebb kapcsolattartásra használják, de erre is találtak már gyorsabb módszereket, mint például a iPaden futó Kik alkalmazást, amely egyszerű és sok lehetőséget kínál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése