A NoSalty webszakácskönyv 3 napos diétára fogta az
érdeklődőket a saját átalakulása érdekében. Bár a 2008-ban hobbiblogként indult
oldal mára piacvezetővé vált, a megújult külső mellett számos tartalmi
újdonságot is bevezettek. Például elkészítették Magyarország legnagyobb
publikus alapanyag-adatbázisát (1190 darab), ami mögé kalória- és
tápanyagtartalmat rendeltek. Ez azt jelenti, hogy nemsokára minden receptjüknél
szerepelni fognak ezek az adatok, tehát például, aki laktóz- vagy cukormentes
étrendet tart, külön szűrhet ezekre az alapanyagokra.
Ráadásul a megújulás óta saját cikkeket is közölnek gasztro-
és életmód témákban, amitől azt remélik, hogy a vezető internetes női lapok
közé repítik magukat. De a hattagú szerkesztőség Máté Csaba főszerkesztő
vezetésével azon is dolgozik, hogy egy kicsit ráneveljék a magyar nőket a
minőségibb alapanyagok használatára.
De a NoSalty oldala
megmaradt igazi netközösségi élménynek. A társaság nem jelenik meg offline
eseményeken, nem vadásznak felhasználókat főzőtanfolyamokon vagy
futóversenyeken, egyszerűen csak szájról-szájra terjed, és önmagát gerjeszti az
oldal, mondjuk azzal, hogy a különféle diétákat vagy divatos fogyókúrákat
tervezőket maximálisan kiszolgálja.Forrás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése