keresés

2022. május 7., szombat

Nyáron elindul Magyarországon is a Disney+

A cég 2022 nyarán negyvenkét újabb országban lesz elérhető a Disney+ streaming-szolgáltatás, köztük Magyarországon is. A Disney év elején részletezte pontosan, hogy merre is tervezik a bővítéseket, így többek között több európai, afrikai és közel-keleti országban válik elérhetővé a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic filmjei és sorozatai.

Várhatóan a szolgáltatás díja 2490 forint lesz, és lehetőség nyílik éves előfizetésre is, ami 24.900 forintba fog kerülni, ami első ránézésre soknak tűnik, de így is spórolhatunk ezzel 2 hónap díját. 

Mellékesen ez a szolgáltatás alig 2 éve indult el, és már 118 milliós előfizetői bázist tudhat maga mögé, amivel a globális listán a harmadik helyet foglalja el, a Netflix és az Amazon mögött.

Mire számíthatunk?

A platform várhatóan 2022. június 14-én indul majd el Magyarországon. A cég közleményben azt hozta nyilvánosságra, hogy egy felhasználóhoz maximum 10 eszköz fog tartozni, viszont korlátlan számú letöltési lehetőség jár majd az előfizetéshez. Egyszerre 4 párhuzamos stream mehet az előbb említett 10 eszközből, és az összes eszközön kiváló képminőség lesz elérhető.

A szolgáltatás rendelkezik majd IMAX Enhanced funkcióval is néhány műsornál, ami a támogatott műsorok esetén még jobb moziélményt fog biztosítani. A fentiek alapján elmondható, hogy a Disney+ drágább lesz, mint az Amazon Prime Video, az Apple TV+ vagy a nemrég indult  HBO Max, de jóval olcsóbb lesz, mint a legnagyobb riválisuk, a Netflix.

Források:

Megvan, mikor indul Magyarországon a Disney+

Kiderült, mennyi lehet a Disney+-előfizetés ára itthon

BREAKING: ekkor indul el és ennyibe kerül hazánkban a Disney+ streamingszolgáltatás

Kép forrása:

https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/Ttg2CEH543tfSAaZEEH2DG-480-80.jpg


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése