keresés

2020. május 12., kedd

A majdnem halálos halálsugár


Az interneten rengeteg valós és valótlan hír terjed az új koronavírusról. Ezek közül talán a legnépszerűbb, olyan igazán XXI. századi jelenség, hogy a vírust nem más, mint az 5G terjeszti. 
Vizsgáljuk meg közelebbről!


A Facebookon láttam, akkor biztos úgy van
Ez az íratlan szabály, főleg a társadalom bizonyos rétegeiben, akik befolyásolhatóbbak a közösségi média által. Ha valaki oda kiposztolta, akkor biztosan igaz. Tudom én is, hiszen nekem is elküldték.
Egy neves összeesküvés-elmélet gyártó, David Icke hírhedt interjúja az első alanyunk. A YouTube a podcastot letörölte, miszerint álhíreket terjeszt a koronavírusról, ezáltal nincs helye az interneten. Hősünket ez inkább a szólásszabadságának elvételeként érintette, illetve, biztos volt benne, hogy jó nyomon jár, mert hát ha letörlik az igazmondó videót, akkor az biztosan igazmondó volt. Ezt alátámasztandó, olyan meghatározó és megbízható oldalak is leközölték a hírt, mint az Öngyógyulás BioLogikusan.

De nincs is vírus! 
Koronavírus nem létezik, hiszen ezt mindenki tudja. A Balaton tagadók után a legújabb trend a koronavírus tagadás lett. A teória alapja, hogy a tüdőben lévő mintákban csak amolyan "általános" ellenanyagot találtak, amit bármilyen fertőzés vagy megbetegedés kiválthat, ergo bárkire rá lehet húzni, hogy vírusfertőzött. Az orvosok már ezen a ponton szögre akaszthatják a diplomájukat, de itt még nincs vége. Ugyanis, ha esetleg - de nincs így, ne feledjük! - mégis létezne a vírus, akkor egy olyan egyszerű varázsfőzet, mint a citromos víz, máris segít rajtunk.

Vírus van, és az 5G terjeszti, sőt
A karantén két szempontból is jól jött az összeesküvő kormányoknak. Egyfelől, amíg van idejük kicserélni az elemet a madarakban, másrészt fel tudják állítani a gonosz 5G tornyokat.
mindenki bent van,
Wuhanban a vírus kitörése előtt 5G tornyokat telepítettek, és láss csodát, az emberek máris megbetegedtek. Az 5G sugárzást a katonaság is fegyverként használja, mi pedig a házainkban akarjuk beengedni, ez szinte vérlázító. Az 5G sugárzás hatása pedig gyanúsan hasonlít a koronavírus tüneteire. Ébresztő, Amerika!
Az 5G szebb, okosabb és gyorsabb a 4G-nél. De tényleg szükségünk van-e erre a gyorsaságra? A válasz természetesen nem. Bőven elég nekünk, basic usereknek az a gyorsaság, hogy a film lejöjjön torrenten mialatt kényelmesen megfürdünk és még a kutyát is van idő levinni. Kell ennél több? Ugye, hogy nem. De akkor kinek jó az 5G? Megmondom: a mesterséges intelligenciáknak. Az 5G biztosítja azt a sávszélességet, amivel gondtalanul tudnak garázdálkodni az internetes hipersztrádán. 
Ezen a ponton pedig visszakanyarodhatunk David Icke-hoz: ő már megmondta, hogy emögött Elon Musk áll, aki fel akar lőni nem kevesebb, mint 42.000 műholdat, hogy 5G-t sugározzon és szabadjára engedje az AI-okat. Miután a gyenge emberi szervezetünk még tovább gyengül az 5G okozta sugárzásban, a robotok és mesterséges intelligenciák szinte gond nélkül tudják majd átvenni az irányítást az életünk felett.

A minket érő sugárzások fajtái

Az emberek visszavágnak, de ki a hibás?
Az emberi faj szerencsére nem adja könnyen magát, nem kér az 5G okozta károkból. Britanniában telefonpóznákra támadnak, illetve vannak hírek felgyújtott adótornyokról is, szintén az Egyesült Királyságban.
Emellett hibáztatták már az Egyesült Államokat, Kínát, Bill Gatest és Soros Györgyöt is. Bill Gates úgy került a képbe, hogy előre tudott arról, hogy "járvány" fog kitörni, és megelőzés címén mikrochipeket ültetne az emberekbe, ezáltal is tovább erősítve az 5G hatását, és Elon Musk tervét, hogy mesterséges intelligenciával irányítson minket.
A végeredmény: minden IS terjeszti a koronavírust, mindenki IS benne van az összeesküvésben, és a kormány nem akarja, hogy tudjunk róla. Mert eközben a kormányok jót mulatnak a direktbe előidézett gazdasági összeomlással - gondoljunk csak Budapestre! Miért épp az lett lezárva? Mert az az ország gazdasági középpontja, oda akarják centralizálni a magyar összeomlást. 
De sok lesz a konteó egy cikkbe - a lényeg, hogy nem mind arany, ami fénylik. Attól, hogy a nagymama vagy a nagybácsi olvasta a facebookon, még nem lesz igaz.

A cikk mozgatórugója a szarkazmus! A vírus létezik, mossatok kezet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése