keresés

2023. május 15., hétfő

Ingyen leves tévé nincs



Márpedig van. 
Új koncepcióval jelentkezik az amerikai Pluto TV társalapítója. 
A tévészolgáltatáson kívűl maga a készülék is ingyenes. 


Cserébe majd kérünk valamit...

Az új startup neve: Telly. Koncepciójukban egy bevált és egy új elemet ötvöznek. A régi elem a reklámbevételek fedezete által ingyenesen nyújtott tévészolgáltatás, az új elem pedig nem más, mint hogy ezen felül magát a készüléket is ingyen kapja a fogyasztó. 


Pontosabban: majdnem ingyen. 


A deal nem más, mint folyamatosan futó reklámsáv tolerálása, elviselése, fogyasztása, figyelemmel kisérése, kinek-kinek vérmérséklete szerint. A szett egy ötletes duál készülék, amely felső kijelzője tévéként üzemel, alsó kijelzője folyamatos reklámsávként. A két panelt egy soundbar választja el egymástól. A gyártó szerint az alsó kijelzőn folyamatosan futó reklámsugárzás nem zavarja a fenti kijelzőn futó alkotás műélvezetét.

Műélvezet, lehetne valódibb, de hát valamit valamiért. 


A valami:


A Telly első modellje egy 55 hüvelykes, azaz 140 centis képátlójú, 4K-s, HDR-képes televízió. A hiányzó streamingapplikációk sem okozhatnak problémát: a készülékhez ját egy 4K-s Android TV-s lejátszó is.





Az előregisztráció elindult, egyelőre ugyan csak az USA-ban lehet beállni a virtuális sorba, a gyártó első körben félmillió egységet oszt szét a leggyorsabbak között. Még nem tudni, hogy elérkezik-e hozzánk is az ingyenes tévé új koncepciója, de érdemes leporolni a bevált életrecepteket, hátha...




Forrás:

https://hvg.hu/tudomany/20230515_teevee_telly_ingyen_tv_ket_kepernyo_reklamok#rss

https://www.hwsw.hu/hirek/66141/teve-tv-telly-smart-display-tellyos-reklam-ingyenes-tevekeszulek.html

https://pcforum.hu/hirek/25996/ingyen-tv-okosteve-telly-reklamfinanszirozott-reklam

https://prohardver.hu/hir/teevee-tv.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése